Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Flyingsuper Kids Junior - Show

Show med spring og livsglæde
INFO
-
Flyingsuper Kids Junior - Show

27/8/2023 kl. 10:30
Havneøen
Havneøen, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Flying Superkids JUNIOR er nogle helt specielt talentfulde gymnastikbørn, der er på nippet til at slippe igennem nåleøjet til et af verdens bedste børneshowhold.
”Juniorerne” er nemlig på det sidste trappetrin op til at være en del af det verdenskendte show-ensemblé Flying Superkids.
JUNIOR holdet består af ca. 25 gymnaster i alderen 6-12 år og optræder med en blanding af gymnastik, spring, akrobatik, dans & tumbling.
Deres showindslag er et energisk mix af det bedste fra gymnastikkens verden med bl.a. håndstand & spagat, sjippetove & hulahopringe og ikke mindst flik-flakker & dobbelt-saltoer.
I ”Juniorernes” hverdag og træning lægges der stor vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt at lave gymnastik. Børnene træner normalt 21⁄2 time, 3 gange om ugen og mere tid må de ikke være i træningssalen.
Glæden ved gymnastikken er altid i centrum, og det kan ses på ”Juniorerne”, når de optræder!
På trods af at Flying Superkids JUNIOR er et ”aspiranthold”, kommer de vidt omkring.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top