Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

LUCKY LO – Koncert

INFO
-
LUCKY LO – Koncert

31/8/2023 kl. 18:00 til 19:00
KulturØ-pladsen
Havnegade 6, 5500 Middelfart
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Lo Marie Torun Ersare, kendt under kunstnernavnet Lucky Lo, synger om klimaet.
LUCKY LO – Koncert
Lo Marie Torun Ersare, kendt under kunstnernavnet Lucky Lo, synger om klimaet.

Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersare’s alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Og ligesom lejens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares inderlige contra-alt vokal altid skinner igennem. Musikken springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede.

Lyden er et en kombination af Los finurlige sangskrivning og nærvær, sammen med fire enestående og lejesyge musikere; Casper Henning Hansen (Moi Caprice, Choir of Young Believers), Mads Nørgaard (The Nest, Orgelheimers), Malte Nordtorp Pedersen (Knægt) og Ida Urd (Tårn, Hôy La).

For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter personlige forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum ’Supercarry’ er en helt enestående og anmelderrost alt-pop støbning udgivet via Tambourhinoceros.

I samarbejder med Klimafolkemødet i Middelfart.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top