Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

SMAG PÅ VERDEN

- MAD FRA 5 DELE AF VERDEN
INFO
-
SMAG PÅ VERDEN

3/9/2023 kl. 14:00 til 16:00
Festteltet ved Stationsvej
Stationsvej, 4, 7300 Jelling
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Kokkene fra Røde Kors Centret har store ambitioner. De vil alle sammen gerne servere al den bedste mad fra deres hjemlande, for at gengælde den gæstfrihed de oplever i Jelling. Forbered dig på, at de næsten ikke kan begrænse sig.
Med fælles hjælp fra en masse frivillige vil det garanteret lykkes at komme i mål. Få en fantastisk oplevelse! Sammen om Jelling inviterer til en eftermiddag med mad fra 5 regioner rundt omkring i verden, serveret med sol i øjnene, grin og snak på tæpperne – søndag den 3. september kl. 14.00. Kokkene fra asylcenteret vil i samarbejde med Madkundskabsholdet fra UCL og frivillige lave asylansøgernes yndlingsretter i og omkring festteltet foran UCL

Vi sætter fokus på miljøet og vil derfor ikke bruge engangsservice. Pak en kurv med dine egne tallerkner og bestik og et tæppe, så vil vi glæde os til at servere kurdiske, arabiske, asiatiske, afrikanske og østeuropæiske retter for jer!

- Sidste år kunne Jellingborgerne smage mad lavet efter autentiske opskrifter fra Pakistan, Iran, Colombia, Georgien og Syrien. Mere end 250 borgere deltog i arrangementet. Det var virkelig en god oplevelse. Det er den succes vi nu ønsker at gentage fortæller Marianne Falkenstrøm, beboerinddragelseskonsulent ved Røde Kors i Jelling.



Arrangementet er stadig under planlægning!
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top