Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

South of Limbo

Koncert
INFO
-
South of Limbo

27/8/2023 kl. 12:30
Sailorscenen
Stævnen 55, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
South of Limbo er en kreativ kulmination mellem fire drenge Genremæssigt bevæger bandet sig i synthpoppens univers med tydelige undertoner af indie rock. I South of Limbo er musikken ærlig, velovervejet og energifyldt.
I bandets begyndelse, april 2022, blev debutsinglen “Message to Mars”, udgivet.
Herom skriver musikmagasinet Bands of Tomorrow: “Singlen har et upbeat omkvæd fyldt med varme, hvor de forvrængede guitarer og hastige trommer skaber et udadvendt lydbillede som skrumper i versene der får en mere rummelig og svævende lyd.” Artiklen kom i forbindelse med bandets udvælgelse som “Bands of Tomorrow’s. Uimodståelige”.
Bandet har gæstet konkurrencer såsom Jelling Musikfestivals talentkonkurrence “Quasar” og Den Rytmiske Højskoles bandbattle “VigUP Live”.
Efter deltagelse i Quasar, blev bandet tilbudt et talentforløb hos Jelling Musikfestival, og arbejder derigennem i øjeblikket sammen med Esben Svane.
Det største koncert højdepunkt for bandet, var da bandet spillede til dette års SPOT Festival.

South of Limbo er at nedbryde hverdagens ventepositioner og kedelige monotoni. Målet er at udfordre den blå, melankolske hverdag med varme og ligefremhed.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top