Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Billund "Natur - Skulptur - Orange"

Workshop - Lav din egen skulptur
INFO
-
Billund "Natur - Skulptur - Orange"

7/9/2020 kl. 18:30 til 20:00
Skulpturstien ved "Together Apart"
Hans Jensensvej 6, 7190 Billund
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
I forbindelse med trekantområdets festuge har Skulpturstien i Billund fået fornøjelsen af at have kunstværket "Together Apart" opstillet. Kom og lad dig inspirere af det storslåede kunstværk til at lave din helt egen skulptur.
Kunstnergruppen Behin Ha Studio har i Covid-19 lockdown perioden skabt kunstværket "Together Apart". Vi vil være nysgerrige og undersøge kunstværket. Vi vil mærke, hvordan de orange snore skaber rum. Vi vil se på kunstværket tæt på og langt fra. Vi vil se på det fra Skulpturstiens øvrige værker. Vi vil opleve kunstværket i sammenhæng med den omkringliggende natur. Vi vil lytte og fornemme, hvad kunstværket gør ved os. Vi vil lade fantasien og kreativiteten spire og sætte nysgerrigheden i gang, så vi får skabt vores helt egne unikke skulpturer.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top