Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Don Juan som baggårdsopera

INFO
-
Don Juan som baggårdsopera

28/8/2020 kl. 19:00
Postgaarden
Algade 4, 5500 Middelfart
PRIS: Gratis billetter
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Oplev Mozarts Don Juan i en kammerversion i den gamle postgård i Algade. Sunget og fremført af operakompagniet Nontardar.
Mozart kaldte sin opera for en komedie, hvilket det også er, men en mørk komedie om adelsmanden, levemanden og skørtejægeren Don Juan, som intet nægter sig i livet, især ikke på damefronten.”Don Juan” er på den ene side en morsom forvekslingskomedie og på den anden side et intelligent studie i dæmonisk livslyst og seksuel besættelse. Operafortællingens hæsblæsende og morsomme dialog er på dansk, mens Mozarts udødelige musik synges på italiensk.

Forestillingen er for operakendere, for de let øvede – men især for dem, der aldrig har set en opera før. Sangerne synger på italiensk og med dansk dialog. Forestillingen præsenteres af operakompagniet Nontardar, hvis målsætning er at skære de store klassikere ind til benet, således dramaet, musikken og selvfølgelig nærværet er i centrum. Mens kostumer, kulisser og andet udstyr holdes på et absolut minimum. Nontardars forestillinger kan derfor spilles alle steder, hvor der er et gulv og et klaver.

Nontardar består af:
Pianist Jacob Beck
Operasangerne: Philippa Cold, Mette-Maria Øyen, Stina Schmidt, Thomas Storm, Jakob Bloch Jespersen og Bo Kristian Jensen.

Forestillingen er lavet i samarbejde med Melfarhus og Lillebælt Værftet og præsenteres med støtte fra Johanne og Aage Louis-Hansens fond og Augustinus Fonden. Der er begrænset antal pladser til forestillingen.

Facebook error #2
Til top