Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Fællessang & Film

Alsang i krisetider - suppleret med filmen om Hvidstengruppe
INFO
-
Fællessang & Film

16/9/2020 kl. 19:00
Kulturhuset, Grindsted
Vesterbrogade 5, 7200 Grindsted
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
"Fællessang - hver for sig" ER prøvet. Vi vil gerne synge fællessang SAMMEN, og derefter se en god film. Gratis entré - men sikkert begrænset plads.
1920 var året, hvor "Sønderjylland kom hjem". Det skulle i 2020 bl.a. have været fejret med sange med relation til tiden og forholdene. Krisetider har ofte givet grobund for fællesskab i sang. Sådan var det under - og efter De tyske Krige i 1848 og 1864, i 1920 og 1940-1945. I denne Corona-krise har fællessangen igen fået et løft og en betydning. DET griber Kulturhuset, Grindsted fat i sammen med Det lokale kor VOKALIAS, som hjælper fællessangen på gled - efter en times sang er der "Sønderjysk Kaffebord", og så vises filmen "Hvidstengruppen".
Der er gratis entré, men forplejning og drikkevarer koster lidt.
Da det i skrivende stund ikke er helt sikkert, hvordan Coronarestriktionerne er den 16. september, opfordrer vi interesserede til at holde sig orienteret bl.a. på Kulturhusets hjemmeside (grindsted-kino.dk), og Trekantfest.dk.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top