Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Foredrag: Freddy Fey

- Med nålen i armen
INFO
-
Foredrag: Freddy Fey

21/9/2020 kl. 19:00 til 21:30
Gram Fritidscenter
Stadionvej 15, 6510
WWW
PRIS: Fri entré
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Som 16-årig røg Freddy sin førstepibe hash. Fra hash til heroin ogtil et liv på bunden af samfundet. Freddy Fey fortæller hudløst ærligt udenløftet pegefinger- om et liv defærreste har lyst til at leve.
Freddy Fey ramte samfundets bund som misbruger, men er i dag en drønpopulær morgenvært på Radio Globus i Sydjylland.
Turen fra hash til heroin kostede Freddy Fey alt og en plads på samfundets bund. Men han rejste sig og er i dag en succesrig foredragsholder, dj og radiovært.
Det bliver ikke lagt fingre imellem, når Freddy Fey fortæller historien om, hvordan en ellers lovende karriere blev i bund og grund smadret på få sekunder. Fra hash til heroin og til et liv på bunden af samfundet.
Et misbrugsliv som kom til at handle om svigt, bedrag, skyld og skam. Om de fysisk og psykiske konsekvenser et langt misbrug fører med sig.
Freddy blev clean i sommeren 1997 og har siden brugt meget tid på at fortælle unge og gamle om et liv på skyggesiden. Der bliver ikke pakket noget ind ved hans foredrag, der i den grad giver stof til eftertanke. Foredraget er ikke en løftet pegefinger, men Freddys hudløst ærlige fortælling om et liv som de færreste mennesker har lyst til at leve.
Facebook error #2
Til top