Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Friluftsgudstjeneste og Gratis koncert

Rune Herholdt & the Gospel Brothers
INFO
-
Friluftsgudstjeneste og Gratis koncert

6/9/2020 kl. 14:00 til 16:00
Spejderhuset "Kærhuset"
Kærhusvej 4, 7190 Billund
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Friluftsgudstjeneste og Gratis koncert med et af Danmarks bedste gospelbands Rune Herholdt & The Gospel Brothers fra Aarhus. Koncerten holdes i forbindelse med spejderhuset Kærhuset i Billunds årlige friluftsgudstjeneste.
Det bliver en noget anderledes friluftsgudstjeneste der søndag den 6. september finder sted ved Kærhuset i Billund. Her vil et af Danmarks bedste gospelbands Rune Herholdt & The Gospel Brothers fra Aarhus give gratis koncert. Koncerten holdes i forbindelse med spejderhuset Kærhuset i Billunds årlige friluftsgudstjeneste – i år ledet af Peter Fredensborg. – Vi har haft forskellige musikalske indslag til vores årlige friluftsgudstjeneste, men i år har vi denne helt unikke mulighed, hvor Rune Herholdt & the Gospel Brothers både vil deltage i friluftsgudstjenesten sammen med Billund Kirkes Rytmiske Kor og efter gudstjenesten give en gratis koncert.
Da arrangementet foregår udendørs, og alle skal sidde ned af hensyn til Corona reglerne, er det en god ide at tage en klapstol, et tæppe og evt. en paraply med til arrangementet.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top