Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Friluftsgudstjeneste og Gratis koncert

Rune Herholdt & the Gospel Brothers
INFO
-
Friluftsgudstjeneste og Gratis koncert

6/9/2020 kl. 14:00 til 16:00
Spejderhuset "Kærhuset"
Kærhusvej 4, 7190 Billund
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Friluftsgudstjeneste og Gratis koncert med et af Danmarks bedste gospelbands Rune Herholdt & The Gospel Brothers fra Aarhus. Koncerten holdes i forbindelse med spejderhuset Kærhuset i Billunds årlige friluftsgudstjeneste.
Det bliver en noget anderledes friluftsgudstjeneste der søndag den 6. september finder sted ved Kærhuset i Billund. Her vil et af Danmarks bedste gospelbands Rune Herholdt & The Gospel Brothers fra Aarhus give gratis koncert. Koncerten holdes i forbindelse med spejderhuset Kærhuset i Billunds årlige friluftsgudstjeneste – i år ledet af Peter Fredensborg. – Vi har haft forskellige musikalske indslag til vores årlige friluftsgudstjeneste, men i år har vi denne helt unikke mulighed, hvor Rune Herholdt & the Gospel Brothers både vil deltage i friluftsgudstjenesten sammen med Billund Kirkes Rytmiske Kor og efter gudstjenesten give en gratis koncert.
Da arrangementet foregår udendørs, og alle skal sidde ned af hensyn til Corona reglerne, er det en god ide at tage en klapstol, et tæppe og evt. en paraply med til arrangementet.
Andre er interesserede i

"Piano love" flash mob

Billund Centret
29/10/2020 kl. 16:30
Kom for at fejre efterår med delige klavermelodier. Come celebrate autumn with piano tunes.

Beethoven 250 Vejle. KLAVERSONATER VI

Rødkilde Gymnasium (Festsalen)
28/11/2020 kl. 15:00
Klaversonater VI: Sonate nr. 20 i G-dur, opus 49 nr. 2 Sonate nr. 21 i C-dur, opus 53 “Waldstein” Sonate nr. 22 i F-dur, opus 54 Sonate nr. 23 i f-mol…

Trommerum Express

Kulturøen
12/10/2020 kl. 14:00 til 15:00
En rejse med trommer for børn med Thomas Ousager
Facebook error #2
Til top