Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Gastronomi

På Søndertorv
INFO
-
Gastronomi

4/9/2020 kl. 11:00 til 21:00
Søndertorv
Søndertorv, 7100 Vejle
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Mandag 31/8 - 3/9: #VEJLE Dekorering. Kl. 11 .00-21.00 Markedsboder Kl. 12.00-20.00 "Kultur Tarteletten" Kl. 16.00-21.00 Kok og kunstner synergi
Byen fyldes igen i år med masser af spændene kulturelle indslag, til Kulturnat d. 4. september. Her vil der være mulighed for at opleve Dans, Videokunst, Musik, Gastronomi, Markedsboder og meget mere. Udover de mange fantastiske aktiviteter, holder butikkerne Open by Night med åbent helt til kl. 22.

Fønix Kulturnat er skabt i samarbejde med City Vejle, Vejle Kommune og Trekantomraadets Festuge og er et symbol på at Kulturen i Vejle genopstår.

Fugl Føniks er et fabeldyr med rødder i flere af oldtidens mytologier. Den kendetegnes ved at genopstå fra sin aske og symboliserer styrke og nye begyndelser. Netop derfor har vi valgt Fugl Føniks som symbol på Vejle Kommunes kultur- og handelsliv hen over efteråret 2020. Vi er overbeviste om, at vi i fællesskab kan rejse os igen – nu stærkere end før – og DU er inviteret med!
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top