Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Geofuturistisk Eksperiment

INFO
-
Geofuturistisk Eksperiment

3/9/2020 kl. 13:00 til 19:00
KulturØpladsen
Havnegade 6, 5500 Middelfart
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Vi lever i den antropocæne æra - den første tidsalder, hvor menneskeheden er blevet en geologisk kraft, som påvirker hele jordens økosystem. Mennesker forandrer jordens fundament, så hvad gør vi nu med den kraft vi har tilegnet os?
Med bidrag fra Klimafolkemødets deltagere skaber kunstner Maria Viftrup et værk som inviterer til forundring og debat om de fremtider vi skaber sammen. Værket starter som en tom montre og udvikler sig i løbet af dagen til et visuelt geologisk tværsnit af menneskelig handlekraft.

Maria Viftrup er selvstændig kunstner og designer uddannet fra Designskolen Kolding. Hendes sanselige, farverige univers åbner for samtaler om menneskers forbundethed med natur, materialer, ressourcer og rester.

Værket Geofuturistisk Eksperiment er skabt med støtte fra Statens Kunstfond, Klimafolkemødet i Middelfart og Middelfart Kommune.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top