Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Jacob Fischer Trio feat Alice Carreri

Jazz med "middelhavsstemning"
INFO
-
Jacob Fischer Trio feat Alice Carreri

4/9/2020 kl. 19:00 til 21:00
Karetmagergården
Brogade 6, 5500 Middelfart
PRIS: 100 kr.
UDSOLGT. Grundet restriktioner er der kun et begrænset antal pladser.
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
I selskab med den internationalt anerkendte jazzguitarist, Jacob Fischer, giver en af landets mest lovende jazzsangerinder, Alice Carreri, intim koncert i Charlotte og Jans pittoreske baggård.
Alice Carreri, der placerer sig i generationen efter Cæcilie Norby, leverer et varieret og medrivende repertoire med bl.a. fortolkninger af Billie Holliday. Og akkompagneret af Andreas Møllerhøj på kontrabas og Franceson Cali på akkordion præsenterer Jacob Fischer en stribe af egne numre inspireret af både sigøjner-jazz og brasiliansk choro med afstikkere til italiensk filmmusik og danske standards som ”Huset på Christianshavn”.

Jacob Fischer har bl.a. spillet sammen med legendariske Hugo Rasmussen og Sven Asmussen samt flere førende navne på den internationale jazzscene.

I samarbejde med Middelfart Jazz Festival og Jazz i Trekanten.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top