Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Jazz2Go - Middelfart

Sofie McQueen Trio
INFO
-
Jazz2Go - Middelfart

3/9/2020 kl. 14:00 til 17:00
STATIONEN Kaffebar
Jernbanegade 39, 5500 Middelfart
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Sofie McQueen Trio spiller levende jazz og bossanova og består af Sofie på vokal, Mathias Bøttern på guitar og Emil Mathiasen på kontrabas.
Trioens tre medlemmer mange års musikalsk erfaring. Nogle af de store oplevelser i mindebogen tæller bl.a.: Sofies medvirken ved det internationale melodigrandprix i Tel Aviv. Derudover har både Mathias og Emil i forskellige projekter spillet på de største danske festivaller: Tinderbox, Smukfest og Roskilde-festival, og Emil blev i 2019 kåret som årets unge fynske jazztalent. Med et skarpt øje for stemning og tempi bliver personlige fortolkninger og musikalsk overskud leveret med varme og nærvær.

Repertoiret spænder fra alt lige fra jazzstandarder til brasiliansk- og latinjazz. Der vil være højt tempo, mørke ballader, stor spilleglæde, og en stemning der giver lytteren mulighed for at mærke varmere himmelstrøg.

I samarbejde med Jazz i Trekanten og STATIONEN Kaffebar
Andre er interesserede i

AFLYST - Nikolaj Nørlund

Kulturhuset Bispen / Månen
5/10/2020 kl. 19:00
Komponist og sangskriver Jesper Mechlenburg er aftenens vært, der udsætter musiker Nikolaj Nørlund for en ukendt tekst - og så skal der skabes musik!

Flenborg / Venndt

Give Bibliotek
12/10/2020 kl. 14:00 til 15:00
Lyrisk og spraglede lydunivers der skabes af en mængde forskellige instrumenter som piano, kontrabas, mundharpe, kalimba, blokfløjte, klokkespil og se…

"Piano love" flash mob

Billund Centret
29/10/2020 kl. 16:30
Kom for at fejre efterår med delige klavermelodier. Come celebrate autumn with piano tunes.
Facebook error #2
Til top