Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Joy Waves - Kolding

Kæmpe kunstværk på Banegårdspladsen
INFO
-
Joy Waves - Kolding

31/8/2020 kl. 07:00
Banegårdspladsen
Banegårdspladsen, 6000 Kolding
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Oplev det store, midlertidige kunstværk, Joy Waves, på Banegårdspladsen fra den 31. august og så længe vejret tillader det. Joy Waves er et kæmpe værk, malet med kridtspray, der er lavet til at skabe glæde på din vej.
Leg og hop over de mange linjer, læg dig ned, tag billeder, følg linjerne og hav det sjovt imens. Værket er lavet til at give dig glæde på din vej.

Joy Waves er inspireret af glæde og leg gennem farver, former og illusioner. Det er designet af Estrella Salas, arkitekt fra Costa Rica og nyuddannet fra Designskolen Kolding som Master i Design for Play og malet af Adam Lenzinger, uddannet fra Royal Academy of Fine Arts som Master in Graphic Communication Design, skiltemaler, skriftdesigner og forsker på Institut for Visuel Design.

Joy Waves er malet med kridtspray, som langsomt opløses af regnen. Skynd dig derfor forbi Banegårdspladsen og nyd det flotte værk.

Joy Waves er en del af KUNST2GO - oplevelser til folk på farten.

OBS: Joy Waves bliver malet søndag den 30. august. I tilfælde af regn udsættes/aflyses opsætningen af værket.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top