Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

JR's Big Band

INFO
-
JR's Big Band

4/9/2020 kl. 20:30 til 21:30
Spinderihallerne
Spinderigade 11, 7100 Vejle
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
”Bond Is Back”, når JR’s Big Band spiller de fedeste James Bond-temaer fra verdens længstvarende filmserie.
JR’s Big Band er et fuldt besat bigband fra Middelfart, der består af dygtige amatører og ledes af John Rasmusen. Orkestret har eksisteret i over 40 år.
Inden danmarkspremieren på den nye James Bond-film ”No Time To Die” går JR’s Big Band i James Bonds musikalske fodspor.

Med koncerten ”Bond Is Back” kaster det 24-mands store orkester sig over musikken fra filmserien om den engelske agent med licens til at dræbe.

Orkestret byder denne aften på en musikalsk lækkerbisken fra verdens længstvarende filmserie. Fra Dr. No anno 1962 til No Time To Die 58 år senere.

Her vil publikum kunne høre det uforglemmelige James Bond-tema og også en perlerække af vidunderlige James Bond-titelsange som blandt andet You Only Live Twice, Goldfinger, For Your Eyes Only, Licence to Kill, Skyfall og No Time To Die, som Billie Eilish netop nu hitter med.

Sangene bliver sunget af bigbandets faste sangerinde, Tina Rassing, og garneres med fakta og sjove historier fra filmene.

JR’s Big Band, der har 40 år på den musikalske samvittighed, har gennem årene optrådt med en perlerække af kendte navne: Sangerne Anders Blichfeldt, Michael Carøe, Stig Rossen, Søs Fenger og Lis Sørensen samt jazz-koryfæer som NHØP, Jesper Thilo, Finn Ziegler og Benjamin Koppel.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top