Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Kunstnetværket

Udstilling over temaet "På den anden side"
INFO
-
Kunstnetværket

18/9/2020 kl. 14:00 til 18:00
"Billedværkstedet" og "Grow'ern"
Norgesgade 20, 7000 Fredericia
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
KUNSTNETVÆRKET udstiller i ”Billedværkstedet” & ”Grow’ern” i baggården, Norgesgade 20, Fredericia. Kom indenfor i værkstederne og se på kunst og nyd den hyggelige stemning i en af Fredericias smukke gamle baggårde.
Åben fredag den 18. september 2020 fra kl. 14-18.
Fra kl. 14-16 underholder det velklingende STRINGTIME BAND. Fra kl. 16.30 – 18 spiller STRINGTIME BAND i Galleri 39 i Prinsessegade.

Åben lørdag den 19. september fra kl. 11-16

KUNSTNETVÆRKET udstiller maleri, grafik, fotokunst, jernskulpturer og keramik til temaet ”På den anden side”. Alle interesserede er velkomne til at kigge, få en kunstsnak og til at købe kunst for rimelige priser.

KUNSTNETVÆRKET er en sammenslutning af aktive malere, fotografer, grafikere, skulptører og keramikere i Fredericia.For at samle KUNSTNETVÆRKET på én adresse, er Dorthe Christensen og Annette Olander i disse dage flyttet ind i Norgesgade som gæsteudstillere. Der vil være mulighed for at købe unikke værker og tid til en god kunstsnak, tid til fordybelse og tid til inspiration. Vi vil gerne være med til at sætte fokus på kunstmiljøerne i Fredericia.
Kunstnetværket består af:
Kunstværkstedet Grow’ern
Flemming Kastaniegaard, jernskulptur og foto
Pia Fjeldgaard, keramik
Carsten Medum Madsen, foto
Gæsteudstiller: Dorthe Christensen, grafik og maleri

Billedværkstedet: Mette Hind, maleri og grafik. www.mettehind.dk
Gæsteudstiller: Annette Olander, keramik. facebook: Idas Hus
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top