Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

KUNSTUDSTILLING "BARNDOMSRUM".

I KUNSTHAL VEJLEs automat
INFO
-
KUNSTUDSTILLING "BARNDOMSRUM".

24/8/2020 kl. 08:00
til 6/11/2020 kl. 23:00
KUNSTHAL VEJLE
Banegårdspladsen , 7100 Vejle
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Kunstudstillingen ”Barndomsrum” i KUNSTHAL VEJLEs automat ved Banegårdspladsen i Vejle fra 15 august til 6 november 2020. Vi viser Billedkunstner Helle Kochs kunstinstallationer og Socialfaglig Konsulent Sanne Juhler Hansens ordbilleder.
Helle vil, med udgangspunkt i barnet og temaet FANGET, skabe små kunstinstallationer, der udspringer fra et personligt sted, hvor følelser er en vigtig medspiller. Sanne vil med sine ordbilleder fortælle om børns sociale resiliens Helle og Sanne vil med hver deres faglighed og erfaringer skabe en udstilling, hvor hvert værk taler for sig selv, taler med hinanden og taler med beskueren. Åbningen af udstillingen sker digitalt. Vi folder temaerne ud senere i udstillingsperioden med Kunstevents i det offentlige rum.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top