Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

LIVE Taxapodcast

Tag med på tur med DR's fantastiske 90'er serie Taxa
INFO
-
LIVE Taxapodcast

16/9/2020 kl. 19:00
Kunsthal 6100
Gravene 12, 6100
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Tag med på en tur med det legendariske Krone Taxa. Helene Appel og Agnete Melchiorsen laver 3 LIVE Taxa podcasts med screening/analyse og specielt komponeret sang til hver gang.
Kan du huske Verner og Lizzie? Verner og Lizzie er to af de vigtigste karakterer i DR tv-serien Taxa. Og tv-serien Taxa er lige præcis hvad Taxapodcast med Helene Appel og Agnethe Melchiorsen handler om.
Hvis du har fulgt med fra starten vil du også vide, at Lizzie er Helenes yndlingskarakter og at Verner umiddelbart bare mindede Agnethe om, at det er ved at være et stykke tid siden hun sidst så Matador (Hr Stein). Men uanset hvor du er i din Taxa-(tids)rejse, tør vi næsten godt love, at du også vil komme til at holde af Verner og Lizzie. Men selvfølgelig også Rene og Stine, Mike og Lotte, Birgit (hmm) og Finn (nja) og alle de mange andre spraglede gestalter, der pryder det fiktive Københavns mest familiære taxacentral. Og ANDREAS (hjerte hjerte).
Og hvis du som os også er vild med 90'erne er der endnu mere at hente i denne fantastiske serie (springvandshår, repeattøj, masser af rygning indenfor, Pretty Woman, og så meget mere).
Så hvis du ikke er kommet i gang endnu så skynd dig over på Bonanza og derefter hen på din yndlings podcastkanal og skriv “Taxapodcast” - så er du med i festen.
Andre er interesserede i

GADELAB i Vissingsgade, Vejle

Vissingsgade
25/9/2020 kl. 12:00
til 9/10 kl. 15:00
Vissingsgade i Vejle er et mix af små specialbutikker, beboelse og en kirke. De inviterer til fkultur i gaden fra fredag d. 25. september. Her går det…

LIVE Taxapodcast

Kunsthal 6100
18/11/2020 kl. 19:00
Tag med på en tur med den legendariske Krone Taxa. Helene Appel og Agnete Melchiorsen laver 3 LIVE Taxa podcasts med screening/analyse og specielt kom…

URBANART

Tunnelen mellem Sportshotel Vejen og Vejen Idrætscenter
3/10/2020 kl. 10:00 til 13:00
Bliv en del af den moderne kunst og prøv kræfter med streetart eller grafitti! Der vil være en professionel streetart-kunstner til at guide og lære fr…
Facebook error #2
Til top