Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Mads Mathias Heise

INFO
-
Mads Mathias Heise

18/9/2020 kl. 19:30
Lillebælt Værftet
Havnegade 98, 5500 Middelfart
PRIS: 150
Køb billet
Eller 22884291
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
To af Danmarks nye jazzprofiler Mads Mathias og Mathias Heise side om side på samme scene, så omverdenen ved øjesyn og ørenlyd kan vurdere forskelle og ligheder.
Det er efterhånden sket en del gange, at Mathias Heise og Mads Mathias er blevet forvekslet med hinanden. Men selvom de begge er unge jazzmusikere, der færdes i de samme kredse, selvom de nogenlunde er på samme højde og begge er et par flotte fyre, så er der også væsentlige forskelle. Mads Mathias er sanger, sangskriver og saxofonist, mens Mathias Heise er mundharpist, komponist og pianist. Én ting har de dog til fælles: nemlig kærligheden til jazzen og dens favnende åbne vidder.
De nærer stor respekt for hinanden som mennesker og som musikere og oplever en voksende opmærksomhed omkring hvad de tilføjer jazzscenen. De er to af Danmarks nye jazzprofiler og derfor har de nu besluttet at stå side om side på samme scene, så omverdenen ved øjesyn og ørenlyd kan vurdere forskelle og ligheder. Det fælles projekt har fået navnet: Mads Mathias Heise.

Line Up:
Mathias Heise (mundharpe)
Mads Mathias (voc/sax)
Jacob Christoffersen (piano)
Morten Ankarfeldt (bas)
Martin Andersen (trommer)

Facebook error #2
Til top