Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Makers Unit - Åbent værksted

Mød 8 dygtige håndværkere
INFO
-
Makers Unit - Åbent værksted

25/9/2020 kl. 12:00
Fabrikanterne
Nørregade 63, 7100 Vejle
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Makers Unit i Vejle er en flok passioneret kunstnere og håndværkere, som sætter processen i gang. Fredag den 25. september kl. 12-18 og lørdag den 26. september kl. 10-15 kan du komme til åbent værksted og få lov til at prøve en masse teknikker af.
Du kan bl.a. prøve. akvarel og handlettering. Samt blive klogere på billedredigering, at tattovere og mange andre håndværk.
Derudover får du et indblik ind, hvordan et godt håndværk bliver skabt, da Makers Unit står klar til at fortælle om netop deres niche.

Butikken i Fabrikanterne vil blive ensrettet og der vil være masser af sprit, så vi kan passe på hinanden. Der vil være afstand mellem værkstederne, og der er der også tid og plads til at stoppe op og se (og måske selv prøve kræfter) med netop deres kunnen.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top