Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

AFLYST - Oversættelsens kunst

Arrangementet med Selma Rosenfeldt-Olsen i Vejle er desværre aflyst
INFO
-
AFLYST - Oversættelsens kunst

23/9/2020 kl. 19:00 til 21:00
Vejle Bibliotek
Willy Sørensens Plads 1, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Vær med, når forfatter Selma Rosenfeldt-Olsen besøger Vejle og fortæller om sin debutroman "Leipziger Tagebuch" - og om den lyssky praksis at oversætte tysk litteratur til dansk.
Oversættelse handler meget om at ramme - ramme en tone, en rytme, en ordlyd, ramme originalens intention. Det kan virke umuligt - hvordan vælger man det ene ord fremfor det andet?

Selma Rosenfeldt-Olsen er vokset op i Nordjylland, men skriver med udgangspunkt i Tyskland. Vær med, når hun giver et indblik i arbejdet med at oversætte skønlitteratur fra tysk til dansk. Hun har fem oversættelsesværker bag sig, som spænder over alt fra krimi til smal eksperimenterende schweizisk litteratur. Hun er desuden selv forfatter til romanen "Leipziger Tagebuch" og har en ny titel undervejs.

Arrangementet er en del af "Trekantlitteratur", som i år udforsker kulturhistoriske forbindelser til vores naboland mod syd og litteraturen ’på den anden side’.

Gratis entré - husk at bestille billet.
Andre er interesserede i

Knud Romer

Kulturhuset Bispen / Månen
29/9/2020 kl. 19:00
Du er mere tysk end du tror!

Was ist los? Søren Fauth

Fredericia Bibliotek
8/10/2020 kl. 19:00
Få et indblik i tysk åndsliv og litteratur, når dr.phil og lektor i tysk ved Aarhus Universitet, Søren Fauth, besøger Fredericia Bibliotek.

"...om ikke at blive ædt" - børneteater

Vejen Bibliotek
15/10/2020 kl. 10:30 til 11:15
Et moderne og underholdende eventyr, hvor den søde og velopdragne Rødhætte kastes ud i en surrealistisk fortælling, hvor hun møder ikke bare ulven, me…
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Lige ved Kulturhuset Bispen i Haderslev finder du et lille hus. Et lille hus pyntet med slik, glasur og pandekager. Måske kan du genkende det fra eventyret om Hans & Grete? I huset bor en heks, og i dag byder hun på pandekager og højtlæsning af Grim…
Læs mere
Til top