Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Oversættelsens kunst

Selma Rosenfeldt-Olsen
INFO
-
Oversættelsens kunst

22/9/2020 kl. 19:00 til 21:30
Vejen Bibliotek
Vestergade 2, 6600 Vejen
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Bibliotekerne i Trekantområdet udforsker i år kulturhistoriske forbindelser til vort naboland i syd - og litteraturen på den anden side: Was ist los? Oversætteren og forfatteren Selma Rosenfeldt-Olsen giver os et spændende indblik og udsyn.
Oversættelse handler meget om at ramme - ramme en tone, en rytme, en ordlyd, ramme originalens intention. Det kan virke umuligt - hvordan vælger man det ene ord fremfor det andet?

Selma Rosenfeldt-Olsen giver et indblik i arbejdet med at oversætte skønlitteratur fra tysk til dansk. Hun har fem oversættelsesværker bag sig, som spænder over alt fra krimi til smal eksperimenterende schweizisk litteratur. Hun er desuden selv forfatter til "Leipziger Tagebuch" og har en ny titel undervejs.

Der er gratis adgang til foredraget, men der skal bestilles billetter på forhånd på www.vejbib.dk.
Andre er interesserede i

Was ist los?

KulturØen
8/10/2020 kl. 16:00 til 17:00
Få et indblik i tysk åndsliv og litteratur, når dr.phil og lektor i tysk ved Aarhus Universitet, Søren Fauth, besøger Middelfart Bibliotek.

"...om ikke at blive ædt" - børneteater

Vejen Bibliotek
15/10/2020 kl. 10:30 til 11:15
Et moderne og underholdende eventyr, hvor den søde og velopdragne Rødhætte kastes ud i en surrealistisk fortælling, hvor hun møder ikke bare ulven, me…

Oasecafé

KulturØen
1/10/2020 kl. 16:00 til 17:00
I dette efterår udforsker bibliotekerne i Trekantområdet de kulturhistoriske og litterære forbindelser til vores tyske naboer mod syd gennem projektet…
Facebook error #2
Til top