Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

PAP&PAPIR festivalen 2020. Udstillinger

INFO
-
PAP&PAPIR festivalen 2020. Udstillinger

4/9/2020 kl. 10:00
til 25/9/2020 kl. 17:00
Spinderihallerne
Spinderigade 11, 7100 Vejle
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Oplev en udstilling med en lang række talentfulde kunstnere og designere, hvor du vil få et indblik i, hvordan hverdagsmaterialer kan genanvendes og forvandles til nye former og produkter. Åbent hverdage fra kl. 10.00-17.00
Vi lever i et mere og mere digitalt og "papirløst" samfund, men vi forbruger fortsat masser af pap og papir. Emballage, magasiner, bøger, printerpapir og meget mere. Det skaber en masse left overs, og de kan genbruges!

1 materiale
20+ værker
3 lokationer
5+ workshops
3 skoler og institutioner bidrager

Alle har kunne bidrage til et kunstværk
PAP & PAPIR Festival er en del af Trekantområdets Festuge 2020, hvor temaet i år er "På den anden side", og hvad har vist sig at være mere passende i en tid som denne? Du vil kunne opleve værket "VI STÅR SAMMEN", hvor alle interesserede har kunne bidrage med et selvportæt lavet derhjemme i simple hverdagsmaterialer. Idéen opstod i marts, da Danmark var lukket ned - allerede her opfordrede Spinderihallerne på sociale medier folk til at bidrage med et selvprtræt af ting, de allerede havde i hjemmet. Det er fortsat muligt at indlevere et ortræt i Spinderihallernes reception.

I udstillingen vil du stifte bekendtskab med en lang række kunstnere – mere end 20 værker – samt værket VI STÅR SAMMEN, hvor alle, der har haft lyst til at deltage, har bidraget med et selvportræt lavet af hverdagsmaterialer.
o Marianne Eriksen Scott-Hansen
o Veronica Hodges
o Eva Viktoria Krause-Jensen
o Adel Baba
o Diana Nordbek
o Charlotte Virkelyst
o Lucy Read
o Grape
o Yufan Wang
o Jeanette Hartman Sloth
o Gerd Laugesen
o Li-Yu
o Maja Ingerslev
o Malene Kløve Dalsgaard
o Pernille Andersen
o Sonobe Light
o Kreaspot Vejle
o HUSK MIT NAVN
o Violise Lunn
o HTX Vejle
o Design & Frisørskolen Hansenberg Kolding
o Kirkebakke Skole
o Trapholt Museum
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top