Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Paul Gordon - Mad At Dance

One-man show med dans og performance
INFO
-
Paul Gordon - Mad At Dance

11/9/2020 kl. 19:30
Teatersalen, Billund Centret
Hans Jensensvej 6, 7190 Billund
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Fabulerende, fascinerende og inspirerende - og samtidig utrolig morsomt. Dette og meget mere kan siges om one man showet med den internationalt anerkendte danser og performer, Paul Gordon. Showet er gratis og for unge og voksne.
I løbet af Mad At Dance giver Paul Gordon en lektion i livet selv fra mange overraskende vinkler. Showet er en blanding af dans, komedie og improvisation over Paul Gordons erfaringer gennem sine mange år som professionel kunstner og performer. Og det siger ikke så lidt - han har optrådt på scener over hele verden, fra Broadway til Seoul Opera House og på TV for over 1,5 milliarder mennesker i bl.a. David Letterman Show og Zulu Comedy Galla.
Udover at være særdeles aktiv som både performer og underviser er Paul Gordon også balletmester på Billund Kulturskole, så det er en særdeles alsidig kunstner, der denne fredag aften giver en særlig opvisning i tilværelsen. Vel mødt til en oplevelse, der både kalder på smil og eftertænksomhed.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top