Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

PER BJØRHOLM MADSEN

Grafik
INFO
-
PER BJØRHOLM MADSEN

3/9/2020 kl. 12:00
til 20/9/2020 kl. 16:00
Atelier Galleri 5 Middelfart
Smedegade 7, 5500 Middelfart
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Per Bjørholm Madsen udstiller nye grafiske værker
Per Bjørholm Madsen er født i 1953 og har i 25 år, sammen med sin kone Ulla, drevet Galleri 5 i Middelfart, hvor de igennem årene har præsenteret mange spændende udstillinger med anerkendte kunstnere.
Af stor betydning for Per Bjørholm Madsen som kunstner, har været venskaber med den nu afdøde grafiker og maler Erling Jørgensen fra kolding og Poul Pedersen i Paris. På mange rejser og ophold i Paris opsøger han de steder, som i århundreder har tiltrukket kunstnere fra hele verden, og indsnuser den internationale storbyatmosfære. Sine indtryk og oplevelser fastholder han i små skitser og tuschtegninger, som han præsenterede i sin bog ”Tegninger fra Paris 2000 – 2017”. København er også til stor inspiration. De mange cafér og værtshuse i minefeltet i det indre København, er blevet til mange tegninger. Ligeså fra Amsterdams minfeldt , rundt på proeflokaal- og bruncaféer. Disse områder er lige så inspirerende som Vestkystens storslåede natur og himmel, som også er en meget vigtig del af PBM´s inspiration.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top