Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

StedORD [a] Høxbroe & Stik Op + Beatfort

Samspil mellem det talte ord, sang og musik, lyrik og rytmik
INFO
-
StedORD [a] Høxbroe & Stik Op + Beatfort

30/8/2020 kl. 13:00 til 17:00
Elkjærs Oase
Linnemannsgade 3B, 7100 Vejle
WWW
PRIS: 150
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Henrik Elkjær og Bjarne Rask er gået sammen om projektet stedORD. En platform med afsæt i en fælles fascination af ordet. Rent praktisk vil det foregå ved lyrikbårne koncerter og Spoken Word arrangementer, i håndplukkede rammer, fra sted til sted.
Ilddåben bliver dog afholdt på 'hjemmebane', i Henriks hyggelige by-baghave, hvor vi præsenterer både Høxbroe & Stik Op, og Beatfortælling, ligesom vi vil åbne haven for udsmykning med lokal kunst, og små lokale entreprenante leverandører, af mad og drikke.

HØXBROE & STIK OP: Beatpoet Claus Høxbroe og rapperen Stik Op, står sammen for en helt særlig blanding af rap, digte og musik. Det er original ordkunst, med cool herreværelsesstemning og et ubesværet mix af alvor og humor. Duoen udgav sit anmelderroste debutalbum 'Lobbyarbejde' i 2014 og i 2016 udkom opfølgeren 'Speakeasy', der strøg ind som nr. 7 på den officielle danske vinyl top-20. I 2020 er der jubilæumsnyt fra det unikke makkerpar.

BEATFORTÆLLING: Nogle fortællinger har så meget rytme, at hjertet hamrer hurtigere. Noget musik har så meget fortælling, at lyttelapperne folder sig endnu mere ud, mens fødderne tapper til rytmen. Det krydsfelt kalder sanger Marianne van Toornburg og storyteller Susan Ørum, for ”beatfortællinger”. Udfoldet i autentiske livekoncerter, der appellerer til både latter, eftertænksomhed og tårer. Marianne van Toornburgs sange spinder musikalske historier rundt om Susan Ørums fortælling, bakket op af guitarist Mikkel Grue.

HVIS vejrguder kaster sin forbandelse over os, må vi søge tilflugt og tørvejr i BYGNINGEN. men den tid, den sorg.
Facebook error #2
Til top