Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Sys Bjerre-koncert

På den anden side
INFO
-
Sys Bjerre-koncert

24/9/2020 kl. 19:30
Vejen Kirke
Nørregade 96, 6600 Vejen
WWW
PRIS: 200 kr.
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Sagt om Sys Bjerre: Hun er god til at se verden på hovedet. Hun har stadigvæk sin barnetro og tror på ting, andre voksne har afskrevet. Hun er lidt som Peter Pan, der tror, man godt kan flyve, hvis man har lyst til det.
Sys Bjerre vidste ikke, hvad hun ville være, da hendes venner en efter en begyndte på universitetet. Hun blev ved med at rejse til Nepal, hvor hun udførte frivilligt arbejde. Alligevel sendte hun en dag en ansøgning til jurastudiet. Det var et håb om at blive voksen og et romantiseret billede af noget med retfærdighed, der fik hende til at søge. Nogle måneder senere, hvor hun igen var i Nepal, modtog hun et brev, hvor der stod, at hun var optaget på jura. Hun mindes, at hun tænkte: »Ej, nej, nej, det mener I ikke.«

Hun begyndte aldrig. Da hun kom hjem, besluttede hun sig for, at hun ville lave musik. Og så gik tingene hurtigt. Hun sang duet med sangeren Thomas Buttenschøn i 2007, og lydmanden til koncerten optog deres sange. Da Sys Bjerre først havde lagt sangene op på nettet, stod pladeselskaberne i kø for at udgive hendes første album.

Sys Bjerre bliver vred hver dag. Men hun bliver hurtigt glad igen. Selvom hun virker rolig og stilfærdig, ligger vreden lige under overfladen. Hun siger, at hun har et heftigt temperament og bliver rasende flere gange om dagen. Og så går det hurtigt over igen.

Det kan gøre hende rasende, hvis hendes kæreste sætter en tøjvask over og så går ud ad døren, så hun skal hænge den op, selvom hun har vildt travlt. Men selvom hun let bliver sur og raseriet ofte tager ved hende, er hun generelt ikke sur. Hun er faktisk mest glad og grundlykkelig, og raseriet forsvinder lige så hurtigt, som det er kommet.
Andre er interesserede i

Salmesang i gaderne Christiansfeld

Christiansfeld
2/11/2020 kl. 16:50
til 30/11 kl. 17:00
Alle hverdage synges der en salme uden for en af byens butikker. En forsanger omdeler kl. 16.45 et sangblad uden for den pågældende butik. Der vil k…

"Piano love" flash mob

Billund Centret
29/10/2020 kl. 16:30
Kom for at fejre efterår med delige klavermelodier. Come celebrate autumn with piano tunes.

Sangvandring

Trekantfestuge Headquarters
30/11/2020 kl. 19:00 til 20:30
Kom med til sangvandring – en byvandring med fællessang
Facebook error #2
Til top