Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Thomas Helmig Jam

Koncert med Danmarks måske bedste Jam band
INFO
-
Thomas Helmig Jam

18/9/2020 kl. 20:00 til 22:00
Grindsted Kino - Kulturhuset
Vesterbrogade 5, 7200 Grindsted
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Med stor fornøjelse byder Grindsted Festuge og Grindsted Kino - Kultuhuset velkommen til en skøn aften i selskab med Danmarks måske bedste jam band. Billetter afhentes ved indgangen fra kl. 19.30.
Thomas Helmig jam - “Årene går tour”

Det er nu efterhånden mange år siden, at dette legendariske Helmig Jam blev dannet i Esbjerg. Selv efter så mange år, er det bestemt ikke blevet mindre interessant og se/høre eller opleve det band. De giver alt hvad de har hver eneste gang og koncerten i Kulturhuset i Grindsted d. 18. september bliver ingen undtagelse. Det bliver en slags tour down memory lane, hvor hit efter hit vil vække mange minder frem.

Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier har efterhånden opnået kult-status og kanon-popularitet på spillesteder landet over. Og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen kan også findes - Langelands Festivalen - Jellinge festivalen - Sølund festival - Skive festival - Et hav af Open Airs - Beach Party - Byfester -TV2 Zulu - TV3 - Tivoli mv. Et overbevisende vidnesbyrd om fire fyres ekstreme talent udi det Helmig'ske musik-univers

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver "...næsten som at opleve Helmig himself ". Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt.
Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta'r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Den jeg elsker, Nu hvor du har brændt mig af - som bare et lille fragment af sæt-listen - er der dømt stensikker synge-med-fest når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.
Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel.
Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live...

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top