Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

VideoVejle #2

5 visninger, 5 nordiske kunstnere, 5 forskellige steder
INFO
-
VideoVejle #2

4/9/2020 kl. 11:00
til 25/9/2020 kl. 23:00
Kulturmuseet Vejle
Spinderihallerne 11, 7100 Vejle
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
# 2 The gallerist, Jonas Normann (DK), Kulturmuseet . En dokumentarisk og drømmende beretning om en gallerist. En del af Videofestivialen VideoVejle placeret på Vejle Kunstmuseum, Kulturmuseet, Vejle Musikteater, Fabrikanterne og Bryggen.
The Gallerist er en dokumentarisk og næsten drømmende beretning om en gallerist ved navn Carson Lancaster, der på trods af alle odds har formået at bevare sit lille skæve kunstgalleri i San Franciscos nådesløse, betændte og efter Carsons mening smukke bydel "The tenderloin District".
Og en af de sidste originale bydele af sin slags.
I The Gallerist fortæller Carson Lancaster med egne ord om sin kamp for at få tingene til at køre på sin side af galleriets glasfacade, med junkier og voldsmænd på den anden side af ruden kan han stadig tiltrække interesserede kunstelskere til sit lille uanselige galleri.
Jonas Normanns arbejde bevæger sig ofte et sted mellem det dokumentariske og det kunstneriske. ”Jeg har svært ved at lave en dokumentarfilm uden at blande æstetiske og subjektive elementer ind i processen. Min tilgang til et projekt er meget flydende og ofte uden storyboard og kun med en svag ide' om hvor det fører mig hen. Jeg kan føle det jeg filmer på forhånd. Hvis det tænder mig, lader jeg mig rive med. Det er lidt som at male tror jeg. Jeg ser
hvor processen tager mig hen. Og så kan jeg godt lide at konstruere billederne for at formidle den helt rigtige følelse. Jeg elsker at bruge både, billeder, lyde og musik for at nå mit mål. Nå dette går op i en højere enhed, så kan jeg mærke projektet og kan ikke stoppe mig selv.”

Projektet er kommet til live på initiativ af Stine Ofelia Kildevang og er baseret på et ønske om at tilføje yderligere samtidskunst til Vejle samt at udstille det potentiale Vejle har som udstillingssted.
VideoVejle er støttet af Vejle Kommune, Trekantområdets Festuge samt Vejle Billedkunstråd.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top