Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

VideoVejle #3

5 visninger, 5 nordiske kunstnere, 5 forskellige steder
INFO
-
VideoVejle #3

4/9/2020 kl. 11:00
til 25/9/2020 kl. 23:00
Vejle Musikteater
Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
# 3 Painting Bloody Nature, Stine Ofelia Kildevang (DK), Vejle Musikteater. En kommentar til klodens tilstand. En del af Videofestivialen VideoVejle placeret på Vejle Kunstmuseum, Kulturmuseet, Vejle Musikteater, Fabrikanterne og Bryggen.
Painting Bloody Nature er et videoværk produceret i Irland. Værket er en kommentar til både den lokale konflikt imellem irere og englændere omkring ejerskab af jord samt en global kommentar om klodens tilstand. At vandet farves rødt, er endvidere en reference til den kontinuerlige debat om køn og disses manglende ligestilling.
Stine Ofelia Kildevang arbejder konceptuelt og stedspecifikt, således at hendes værker tager udgangspunkt i den samtid og det sted, hvor de enten skabes og/eller vises.
”Det er strukturerne der interesserer mig mest. Det er dem der gør, at vi som mennesker mener at vide noget om noget. Når man som kunstner begynder at skubbe til dem, stille spørgsmålstegn ved dem eller på anden måde udfordre dem så er det, at vi begynder at nærme os noget af det spændende ved livet. Og nogle gange så er det mest udfordrende vi som mennesker kan udsættes for, en slags spejl: Et lille ophold i tid hvor kunsten kan vise os eller kommentere på
hvad vi egentlig går rundt og foretager os imens vi i hverdagens gøremål glemmer netop denne refleksion.”

Projektet er kommet til live på initiativ af Stine Ofelia Kildevang og er baseret på et ønske om at tilføje yderligere samtidskunst til Vejle samt at udstille det potentiale Vejle har som udstillingssted.
VideoVejle er støttet af Vejle Kommune, Trekantområdets Festuge samt Vejle Billedkunstråd.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top