Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

AFLYST! VidunderLIVE

Kolding
INFO
-
AFLYST! VidunderLIVE

19/9/2020 kl. 13:00 til 23:00
Den spanske trappe
Slotsstræde , 6000 Kolding
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
AFLYST! VidunderLIVE er en vækstlagskoncert i Kolding midtby. Vi hylder diversitet og sætter både jazz, folkemusik, pop og elektronisk musik på programmet. Kom til koncert ved Den Spanske Trappe d. 19/09, så vi igen kan mødes om LIVE musik.
D. 18/9 AFLYST - Som følge af smittespredningen og statsministerens netop afholdte pressemøde med nye tiltag mod Covid-19 er VidunderLIVE aflyst.

VidunderLIVE udsprang som en reaktion på corona lockdown, hvor vi blev nødt til at genfinde kulturen på ny. Efter et utal af foredrag og koncerter på online platforme, var det i høj grad tydeligt, at den kultur vi før tog for givet, ikke længere er den samme.
Den distance, som den virtuelle verden skaber, kan ikke sammenlignes med den intime oplevelse, et live event giver. Kultur skal opleves i nuet.

Alle vidunderLIVE's arrangementer har det samme udgangspunkt: den orange DIODON. En central scene, der tydeligt visualiserer både isolation og nærhed, samtidig med at den ligner en virus.

Find programmet på www.facebook.com/vidunderLIVE

Haderslev 05.09.20 // Billund 16.09.20 // Fredericia 18.09.20 // Kolding 19.09.20
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top