Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Within the Spirit

Margrete Grarup og Michael Sunding
INFO
-
Within the Spirit

19/9/2020 kl. 15:00 til 16:30
Øster Lindet Kirke
Øster Lindet Præstegårdsvej 5A, 6630 Rødding
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Within the Spirit er navnet på et nyt album, der udkom i august med Margrete Grarup og Michael Sunding.
Det musikalske makkerpar besøgte Øster Lindet Kirke i august 2019 med PH musik, hvilket var meget vellykket, så kirken ville gerne kunne invitere Grarup og Sunding til at præsentere ”Within the Spirit” i år, men pengene rakte ikke.
Men så......kom Slots- og Kulturstyrelsen med ”Midlertidig pulje til kunstneriske sommeraktiviteter i Danmark” for at sparke gang i kulturlivet efter en alt for lang Coronapause. Ø. Lindet Kirke søgte og fik, så nu kan der inviteres til koncert lørdag den 19. september kl. 15.00.
Ved denne koncert bliver kærligheden til deres fælles musikalske udgangspunkt med dybe rødder i gamle spirituals, gospel og blues levet ud. Michel Sunding leverer et sprudlende klaverspil og Margrete Grarup har en stemme, der fylder hele kirkerummet. Ind imellem synger de begge to.
Det bliver et skønt genhør. Koncerten er gratis, og alle er meget velkomne.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for året der er gået - og sikke et år! ❤️ Selvom festugen blev noget anderledes end vi er vant til, så er vi glade for, at vi fik skabt mere end 300 kulturoplevelser til glæde for alle Trekantområdet. Vi ser frem mod 2021 og lysere tider ✨ Glæd…
Læs mere
Til top