Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

"Admiral og Sørgekåbe"

Pop Op udstilling kunstevent
INFO
-
"Admiral og Sørgekåbe"

28/8/2021 kl. 10:00
til 29/8/2021 kl. 17:00
Havneøen
Havneøen 9, 7100
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Kunsthal Vejle inviterer på en rejse ind i Vejles natur, historie og kunst. Vi skaber en eventyrlig stund på en "digterbænk" ved trappen på Havneøen, hvor du kan opleve billedkunst, storytelling, og en smuk lysinstallation på fjorden nedenfor.
Kunstudstillingen ”Admiral og Sørgekåbe” PART 1 - 4 er en del af Kunsthal Vejles kunstprojekt ”en tilstand der venter…”. Billedkunstner Kate Skjerning har skabt et stort værk i 4 dele som en parafrase over Vejles store forfatter Inger Christensens requim ”Sommerfugledalen”. Udstillingen kan ses i Kunsthal Vejle i hele festugen.

Vi viser PART 4 af "Admiral og Sørgekåbe" som en Pop Op udstilling og kunstevent på Havneøen i forbindelse med Vejle Fjordfestival.

På pladsen foran den store trappe står en "digterbænk". Her kan du sætte dig for en stund og skrive et par ord om dit nærhed og afstands tema, og på den måde være medskabende i kunstprojektet.

Hvis du scanner de viste QR koder, kan du opleve en sanger der fortolker et digt af Inger Christensen eller en video fra 2007, hvor forfatteren læser op fra "Sommerfugledalen".

Måske du bare har lyst til at fordybe dig i pagt med byrum og fjord. At være i nuet "inden den nye tilstand, der venter".

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top