Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Akrylarium -- Fredericia

Hudsult i bevægelse
INFO
-
Akrylarium -- Fredericia

2/9/2021 kl. 19:15
Rådhuspladsen, Fredericia
Gothersgade 20, 7000 Fredericia, Danmark
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Med bevægelige akrylglas elementer sætter forestillingen fokus på begrebet hudsult. Performerne viser hvordan man kan mærke hinandens kroppe fysisk gennem akrylglasset, uden at være i direkte kontakt med hinanden.
Fysisk kontakt er under pres blandt unge. Sociale medier bidrager til, at flere får ”tilfredsstillet” deres sociale behov digitalt. Medier, som kontinuerligt forsøger at tildrage sig yderligere opmærksomhed fra brugeren. Men det svarer til at stille sulten ved hjælp af tyggegummi. Der skal venlig, anerkendende berøring til!
Akrylarium er en live performance på 25 minutter. Værket sætter et konceptuelt fokus på begrebet hudsult, og dermed vigtigheden af berøring. Hvad gør det ved os, at være på afstand af andre mennesker - af mennesker, som vi holder af?
Værket består af tre performere, bevægelige akrylglas strukturer og en lydside, som formidler lyden af hudsult i et samfund, som går i stå. Ved at sætte fokus på hudsult vil forestillingen give de unge et perspektiv på den situation vi befinder os i.

Performerne består af to professionelle dansere og en professionel skuepiller.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Signaturevents til festugen 2022 – har du en god ide❓ Efter en dejlig festuge i 2021 er vi i fuld gang med planlægningen af næste års festuge 🙌 Vi er på udkig efter 3-5 signaturer inden for musik, litteratur og teater, som kan bevæge sig på tvær…
Læs mere
Til top