Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Carpark North

Support: Nicklas Ejby
INFO
-
Carpark North

27/8/2021 kl. 18:30 til 22:00
Bülows Kaserne
Øster Voldgade 18, 7000 Fredericia
WWW
PRIS: 350
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
EventC og Tøjhuset inviterer til sommerfest under åben himmel på Bülows Kaserne
I 2003 bragede giganthittet ’Transparent and Glasslike’ ud over det ganske land, som et ubesejret og ubetinget elektrorock-brøl. Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger folket ned med en vild energi og fantastiske hitparader. Carpark North har opbygget et musikalsk univers bestående af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene med gungrende originalitet. Den erfarne trio er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser med hits på stribe, altid toppet med en eksplosiv og international vibe.
Trioen består af Lau Højen (guitar og vokal), Søren Balsner (vokal og bas) og Morten Thorhauge (trommer). De samme tre elektrorock-legender, som dannede Carpark North for over 20 år siden. Sidenhen har de vundet utallige priser, lagt landets festivaler ned og sat ild til Royal Arena.

Aftenens program:
18.30 Dørene, barer og foodtrucks åbner
19.15 Support Nicklas Ejby
20.30 Carpark North
22.00 Tak for i aften
Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes på pladsen. Koncerten afholdes under åben himmel og sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.

Koncerten arrangeres af Tøjhuset og EventC.
Bemærk du også kan købe partoutbillet til 3 dages sommerfest – Johnny Madsen, Carpark North, Midt Om Natten og Nicklas Ejby for kun 895 kr plus gebyr.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top