Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

De maritime klubber

Prøv at sejle, ro eller dyk
INFO
-
De maritime klubber

29/8/2021 kl. 10:00 til 17:00
Lystbådehavnen
Stævnen 53, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Den Flydende Kajakklub, Sejlklubben, Motorbådsklubben, Roklubben og Dykkerklubben viser deres klubhuse, både og udstyr frem. Du kan f.eks. komme ud at sejle eller ro om kap.
Har du lyst til at få prøvet dine balanceevner og komme helt tæt på vandet, så har Vejle Kajakklub et tilbud til dig!
Under Vejle Fjordfestival står et hold at hjælpere klar til at give dig en kort, men frisk og fornøjelig, prøvetur i én af klubbens kajakker.
Mød op på den flydende kajakklub hvor vi venter med kajakker, pagajer og svømmeveste. Alt du behøver er noget tøj, der godt må blive lidt (eller meget?) vådt. Så vil vores instruktører ledsage dig på en lille tur rundt i Skyttehusbugten.

Prøv sejlerskolens både.

Roklubben holder åbent hus: - Edon-sculler for børn
Alle børn fra 10 år tilbydes roning på en lille bane i Skyttehusbugten. Roningen foregår med redningsvest, i begynderbåde og under vejledning af Vejle Roklubs instruktører. Deltagerne skal kunne svømme.

Dykkerklubben Nuser er en 5 strenget forening med klubhus på Vejle havn . På festivalen kan du komme til klubbens pavillion og få en snak om flaskedykning og evt. dykker-certifikat, undervands-rugby, fridykning og uv-jagt samt snokel-kursus for ungdomshold for 8-17 årige årige.  Klubben har godt 100 medlemmer og der er masser af muligheder for at dyrke vandsporten,  foreningslivet og fællesskabet på tværs af klubbens hold .   Under festivalen tilbyder klubben gratis sejlture på fjorden med klubbens ribbåde .  Læs mere om klubben på www.nuser-vejle.dk 
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top