Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

De talende sten

Friluftsteater i Skibelund Krat
INFO
-
De talende sten

3/9/2021 kl. 19:30
Amfi-scenen i Skibelund Krat
Skibelund Krat 4, 6600 Vejen
WWW
PRIS: Voksne kr. 160,- inkl. gebyr og børn under 18 år/studerende kr. 100,- inkl. gebyr
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Hver enkelt af de 22 sten i Skibelund Krat har en fortælling, der knytter sig til grænseområdet og højskolebevægelsen. Det er de historier, der dramatiseres og levendegøres på en tankevækkende og humoristisk måde på friluftscenen i Skibelund Krat.
DE TALENDE STEN: I forbindelse med 100-året for genforeningen af Nordslesvig/Sønderjylland med Danmark, har de tre lokale teaterforeningen Studio73, Jels Vikingespil og Sløjdscenen slået kræfterne sammen, for at skabe et nyskrevet og underholdende skuespil. Ditte Svane har forfattet stykket, der handler om tiden før og op til Genforeningen af de to danske landsdele.

To veninder, Karen og Louise, mødes i Skibelund Krat og fører os humoristisk og på næsten magisk vis igennem de mange kendte historier om Ludvig og Charlotte Schrøder, Poul La Cour, Heinrich Nutzhorn, Kong Frederik d. VIII og mange, mange flere. Instruktør Hans-Christian Leonhard står for iscenesættelsen. Han lægger stor vægt på at fortælle historien med tempo og humor, så ”vi lærer om de forgangene tider uden rynker i panden, men med et smil på læberne”.

Skibelundkrat er den danmarkskendte mindelund, som skaber de smukke rammer om stykket DE TALENDE STEN” og om de 22 mindesten fra tiden omkring Genforeningen af Nordslesvig/Sønderjylland og Danmark. Stykket spiller i den første uge af september 2021.

Læs mere om Skibelund krat her: https://skibelundkrat.inst.vejen.dk/
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top