Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Den Store Hemmelige Kunstjagt

Er du klar til at blive overrasket?
INFO
-
Den Store Hemmelige Kunstjagt

28/8/2021 kl. 10:00 til 13:00
Nicolai for børn
Skolegade 2c, 6000 Kolding
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
En masse spændende og hemmelig kunst venter på at blive opdaget af dig! Tag på et kunsteventyr. Find og oplev en interaktiv kunstjagt, der er skabt og skjult i Kolding af børn fra Stepping Friskole i samarbejde med lydkunstner Robert Cole Rizzi.
Sådan deltager du:

• Hent dit kunstjagtpas hos Nicolai for børn.
• Følg kortet og lydikonerne rundt i Kolding og find de hemmelige lydkunstinstallationer. Opleve lydene og dine omgivelser på nye og overraskende måder.
• Få dit pas stemplet og vind en præmie.

Den Store Hemmelige Kunstjagt i Kolding er en del af Trekantområdets Festuges Børnekulturlaboratorium og en af i alt fire kunstjagter. Får du stemplet dit pas i alle fire byer, vinder du også en præmie. Deltag i Kunstjagten:

d. 27. august Skoven i Skulpturparken, Ved Skolevej, Billund 14.00 - 17.00
d. 4. september PAP & PAPIR festival, Spinderihallerne, Spinderigade 11, Vejle 11.00 - 17.00
d. 5. september CLAY Keramikmuseum, Grimmerhus Kongebrovej 43, Middelfart 10.00 - 17.00

Den Store Hemmelige Kunstjagt støttes af: Billund Kommune, Billund Kulturskole, Skulpturpark Billund, CLAY Keramik Museum, Middelfart Kommune, Nicolai for børn, Vejle Kommune, PAP & PAPIR festival, EWII, Ole Kirk’s Fond og Nordea-fonden.

Koncept: Lene Noer. Kunstnere: Lene Noer, Kunstpartiet, Robert Cole Rizzi og Jette Löwén. Projektledelse og grafisk design: Culture Shift
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Signaturevents til festugen 2022 – har du en god ide❓ Efter en dejlig festuge i 2021 er vi i fuld gang med planlægningen af næste års festuge 🙌 Vi er på udkig efter 3-5 signaturer inden for musik, litteratur og teater, som kan bevæge sig på tvær…
Læs mere
Til top