Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

DYSTOPIA Horror Run - Shadows

Uhyggeligt oplevelsesløb
INFO
-
DYSTOPIA Horror Run - Shadows

28/8/2021 kl. 20:30 til 00:00
Dystopia
Mørkedalsvej 28, 7100 Vejle
WWW
PRIS: 195 kr. - 395 kr.
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Dystopia Horror Run er et uhyggeligt oplevelsesløb for personer der elsker gys og adrenalin! Løbet foregår i Mørkedalen i udkanten af Vejle, gennem en mørk skov, en forhindringsbane og til sidst vores nedlagte fabrik.
Hver løber får 3 liv, i form af farverige strimler, som sættes i buksekanten. Opgaven er at komme hurtigt i mål med så mange ‘liv’ som muligt, hvilket besværliggøres af alle de zombier og andre monstre, som forsøger at tage dine liv undervejs. Hvert ‘liv’ svarer til 5 minutter, som trækkes fra løbetiden. Løbet foregår efter mørkets frembrud, så deltagere udstyres med en pandelampe, så de kan finde vej i den mørke skov.

Som deltager bliver du inddraget i en rædselsvækkende post-apokalyptisk verden, der vrimler med frådende zombier og andre skabninger fra dine værste mareridt. Du er hovedperson i din egen horrorfilm og skal undervejs interagere med karakterer og miljøet, samt arbejde sammen med dit hold for, at fuldføre en farefuld mission.

Start-tider i intervaller:
20.30 - 21, 21-21.30, 21.30-22, 22-22.30

Vigtig info!
Der er 2 ruter: 5 km for personer, der gerne vil løbe en længere tur og 1 mile for dem, som ikke er så glade for at løbe, men stadig gerne vil føle gyset og jagten ved Horror Run.

Der er præmier til de hurtigste løbere på 5 km. ruten og præmier til de bedst udklædte løbere på begge ruter.

Mere praktisk info: www.dystopia.dk/horror-run/praktisk

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top