Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Et slag for det gode humor

Kabaretforestilling i Kulturhuset Magion
INFO
-
Et slag for det gode humor

27/8/2021 kl. 20:00
til 29/8/2021 kl. 00:00
Kulturhuset Magion
Tinghusgade 15, 7200 Grindsted
WWW
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Forestillingen byder på et festligt genhør med en perlerække af danske revyviser helt op til vores tid. Publikum bliver taget med på en musikalsk tidsrejse, hvor sangene er sat i en nutidig ramme og med et humoristisk udtryk.
De tre skuespillere på scenen har fået til opgave at levere en festlig og musikalsk kabaret. Men det er ikke altid nemt, når den ene af de medvirkende hellere vil åbne en frisørsalon på scenen, da han ikke mener der er meget fremtid i underholdningsbranchen… Men mon ikke hans forventninger bliver gjort til skamme, når musikken begynder at spille og vi bliver præsenteret for et væld af både kendte og knap som kendte sange fra den danske revyscene.
En ting kan skuepillerne dog allerede nu love: Ikke ét ord om Corona! Til gengæld er her plads til alle - unge som ældre. En mulighed for igen kunne samles flere generationer og opleve hygge og nærvær i selskab med både kendte og knap så kendte sange. Det er længe siden vi sidst har kunnet være samlet uden at skulle fokusere på afstanden mellem hinanden. Denne forestilling vil gøre et forsøg på at skabe sammenhold og give publikum et smil på læben, så vi igen kan huske hvordan det var at mødes før Corona.

Kapelmester John Skou står endnu engang i spidsen for den musikalske og historiske del af forestillingen.

Desuden medvirker Brian Svendsen på klaver.

På scenen møder vi:
Neklas Klausen
Frederik Brorson
Birgitte Antonius

Forestillingen er instrueret af Kim Brandt, der bl.a. har medvirket i Rottefælderevyen og er aktuel på scenen i Rødvig Revyen.

Forestillingen er støttet af Billund Kommunes Kulturpulje og Vestjysk Bank Sdr. Omme.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top