Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Fyr & Flamme og Aqua

Sommersol, grønt græs, kolde fadøl og fed musik
INFO
-
Fyr & Flamme og Aqua

3/9/2021 kl. 19:30
Byparken Vejle
Vedelsgade 31, 7100 Vejle
WWW
PRIS: 335
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Ja, så kort kan det siges. Alle hungrer efter at komme ud at leve igen. Programmet til årets Rock i Byparken må være årets største skud af livskvalitet. Og det skal det fantastiske musikprogram nok være garant for.
Fyr og Flamme
Melodi Grand Prix-vinderne 2021 kommer til Vejle. Der er dømt kæmpe musikfest, når Fyr & Flamme slår sig løs på scenen i byparken. Fyr & Flammes ene halvdel er musiker Laurits Emanuel, som er den ene af to forsangere i bandet The Grenadines, lynsangskriver på R4dio – tidligere på Radio24syv. Den anden halvdel er skuespilleren Jesper Groth, som blandt andet er kendt fra Sygeplejeskolen, Stormester, Klaphat og Parterapi.
“Menneskeforbruger”, der er duoens debutsingle, har på det seneste fået enorm opmærksomhed, der blandt andet har resulteret i airplay hos både P3 og P4, tusindvis af streams, en liveoptræden på landsdækkende tv, førstepladsen på P3 Listen to uger i træk og ikke mindst en pladekontrakt med Universal Music.

Agua
Aqua er fra 90’erne, men også et band som forstår at forny sig selv gang på gang. De besidder en musikalsk nysgerrighed som til stadighed fastholder deres succes, nu mere end 20 år inde i deres karriere. Både nationalt og international er Aqua anerkendt for deres unikke cocktail af catchy musik og edgy performances – et format, som skiller sig ud på alle scener, og som placerer Aqua i øverste pop-kaliber.
Historien begyndte i 1994, hvor Søren Rasted og Claus Norreen gik sammen med René Dif og Lene Nytrøm. Efter et par år i fordybelse udgav Aqua deres debutsingle Roses Are Red efterfulgt af My Oh My og Barbie Girl.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top