Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Jesper Wung-Sung

Rullende samtalesalon - litteraturen i en coronatid
INFO
-
Jesper Wung-Sung

2/9/2021 kl. 16:00 til 17:00
Plænen ved Slotssøbadet
Hospitalsgade 16, 6000 Kolding
WWW
PRIS: Gratis
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Oplev forfatteren Jesper Wung-Sung i en samtale om COVID-19 og om hans finurlige digt ”Der danser en virus”, som er skrevet som et lille bogkram til den, du ikke må kramme for tiden. Arrangementet er en del af Trekantområdets Festuge.
Vær med trekantlitteraturs rullende samtalesalon - i form af et retro folkevognsrugbrød - danner ramme om en række forfatterarrangementer, hvor vi sætter spot på den finurlige og ofte humoristiske litteratur, der er udsprunget af corona-krisen.

Som en slags modsvar på tidens usikkerhed og isolation byder corona-litteraturens forfattere på finurlige og humoristiske dopamin-tilskud til vores hjemmearbejdende hjerner. Vi bringer med andre ord det gode humør ud på landevejen og skaber en rullende litterær samtalesalon. Trekantlitteratur - de syv biblioteker i Trekantområdet - har sammensat et program med en række af corona-tidens markante danske forfattere i forskellige samtaler om humor og alvor, den uhøjtidelige litteratur, og det der virkelig betyder noget i livet.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Signaturevents til festugen 2022 – har du en god ide❓ Efter en dejlig festuge i 2021 er vi i fuld gang med planlægningen af næste års festuge 🙌 Vi er på udkig efter 3-5 signaturer inden for musik, litteratur og teater, som kan bevæge sig på tvær…
Læs mere
Til top