Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Jung og TV-2

Sommersol, grønt græs, kolde fadøl og fed musik
INFO
-
Jung og TV-2

27/8/2021 kl. 19:30
Byparken Vejle
Vedelsgade 31, 7100 Vejle
WWW
PRIS: 335
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Ja, så kort kan det siges. Alle hungrer efter at komme ud at leve igen. Programmet til årets Rock i Byparken må være årets største skud af livskvalitet. Og det skal det fantastiske musikprogram nok være garant for.
Jung
I grænselandet mellem det fintmærkende og det hårdtslående finder man Jung. Som fugl Føniks har trioen rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et univers af vellyd.

I maskinrummet finder man Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys). En trio, som ligger i yderste kørebane, med vinden i ryggen og med stille og rolig fart på. Som Jung selv beskriver det: “Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne”, og her rammer de ned i noget sandt. Danmarks nye nationalorkester, bliver de kaldt, og der hersker ingen tvivl om, at den højspændte trio har en stor fremtid foran sig.

TV-2
Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet, når TV2 går på scenen i Byparken. Klassikere som “Bag Duggede Ruder”, “Alt Hvad Hun Ville Var At Danse” og “De Første Kærester På Månen” er blot et lille udpluk af de mange klassikere, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas).
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top