Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Lene Birgitte Knudsen & Ole Holm Larsen

Keramik og malerier
INFO
-
Lene Birgitte Knudsen & Ole Holm Larsen

27/8/2021 kl. 12:00
til 5/9/2021 kl. 16:00
Atelier Galleri 5
Smedegade 7, 5500 Middelfart
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
To kunstnere fra Kolding viser deres kunnen i Atelier Galleri 5. Lene Birgitte Knudsen er repræsenteret på MOMA i New York. Ole Holm Larsen er medlem af Vestjyllands Udstillingen og har udstillet i ind- og udland.
Lene Birgitte Knudsen viser helt nye keramiske værker, lavet specielt til denne udstilling. Som Lene Birgitte Knudsen fortæller er det egentlig en rejse tilbage til udgangspunktet, nemlig hendes start fra Designskolen i Kolding, som Keramisk Formgiver/Produkt Designer: Linien for keramik og glas, og Institut for Unika (1989-1994). Med hendes egne ord kalder hun sine nye værker for:
DISRUPTED BALANCE
Tiden er sat i stå. Et øjebliks bevægelse der er stivnet og frosset fast i forstenede forskydninger.
Overgivet til naturens nedbrydning og forunderlige forvandling i et æstetisk forfald.
Inspireret af konstellationen mellem det menneskeskabte og naturens vilde kræfter, har jeg skabt nogle værker, der kan lede tankerne hen mod fremtidens arkæologiske fund.
Jeg har taget formmæssigt afsæt i fundne objekter og gentagelsens geometri.
Flere forskellige brændingsteknikker og glasurer, skaber forvitrede og begroede overflader.
Lene Birgitte Knudsen er/har været vidt omkring med sine skulpturelle værker. Galleri 5 præsenterede allerede i 1995 nogle af de første værker fra hendes hånd. Med ”eksport” til det Japanske marked og fast repræsentation på the Museum of Modern art (New York)
Ole Holm Larsen er en mangeårig bekendt og samarbejdspartner af galleriet, og udstillet af omgange i det tidligere Galleri 5.
Ole Holm Larsen har i en lang årrække beskæftiget sig med blyantstegninger og fotos. På udstillingen i Galleri 5 viser han imidlertid en række nye malerier fra de seneste år. De har fællestitlen »Imaginære landskaber« og tager udgangspunkt i naturen, årstiderne, døgnets rytme osv. Ole Holm Larsen er tilknyttet kunstnergruppen Vestjyllands Udstillingen.


Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top