Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Loppemarked ved Friluftsbadet

Find dit eget genbrugsguld
INFO
-
Loppemarked ved Friluftsbadet

4/9/2021 kl. 10:00 til 16:00
Foran Friluftsbadet / ved siden af Jelling Familie Camping
Mølvangsvej 53, , 7300 Jelling
PRIS: Gratis for besøgende. 50,00 kr for stadeholdere.
Tilmelding af stadeplads på mobil eller SMS til Maria og Anita på 20978825
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
KICKSTART dit genbrug. Det er altid festligt at være på marked. Både for børn og voksne. Det er det også her. Hvad enten du er køber eller sælger, så er du med til at give tingene længere liv og dermed medvirker du også til at beskytte klimaet.
Vi regner med et stort marked, denne dag, på grund af mange aktiviteter i Jelling. Det skyldes "Kickstart Jelling", Det betyder også, at der vil være rigtig mange aktiviteter ud over Loppemarkedet. F.eks holder Jelling Familie Camping en spændende cowboy festival, i midtbyen er der Høstmarked, bag museet er der en levende "Vikingelandsby" med spændende workshops, på Gorms Torv er der bygget et "Babylons Tårn". Der er lInedance, floorball og meget andet spændende rundt omkring.

Loppemarkedet er placeret på pladsen lige ved siden af Jelling Familie Camping, på campingpladsen er der en mægtig stor legeplads og en dejlig cafe, som man kan besøge.

Det er gratis at besøge markedet; men vil du have en stand, så koster det 50,00 kr. Pengene går til at lave en børneaktivitet på dagen. Vil du bestille en stand, så ring eller SMS til Maria og Anita på 20978825.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top