Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Mahalia Jackson Tribute

Gospel i kirken
INFO
-
Mahalia Jackson Tribute

5/9/2021 kl. 15:00 til 16:15
Øster Lindet Kirke
Øster Lindet Præstegårdsvej 5A, 6630 Rødding
PRIS: 80 normal / 40 for unge/studerende
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Orkesteret fremfører kendte spirituals- og gospelnumre af Mahalia Jackson i egne arrangementer og skaber derigennem en atmosfære af nærvær og intensitet. Musikken udføres med stor nerve og sjæl.
Orkesteret blev dannet i 2011—100 året for den store gospelsangerinde Mahalia Jacksons fødsel og består af meget erfarne og kompetente musikere.
Det nordjyske orkester består af Margrete Grarup (sang), Jakob Mygind (sax), Ole Bech (guitar) og Niels Ole Sørensen (Hammond B3).

Margrete Grarup har et fantastisk vokalt overskud og er berømt for en nærværende jazzfeel og intens soulpower. Margrete spiller blandt andet med Grarup Allstars og er ofte gæstesolist i Organic3.
Årets Nordjyske Jazznavn 2014.
Jakob Mygind har sin helt egen og meget følsomme saxofonsound. Han er kendt fra mange sammenhænge i det Nordjyske bl.a. Match Brothers og Hasseris kirkes orkester. Årets Nordjyske Jazznavn 2004.
Ole Bech er garant for et roligt og sikkert guitarspil med forrygende soli pakket i underspillet intensitet. Ole Bech er ligeledes fast medlem af Hasseris kirkes orkester.
Allerstedsnærværende Niels Ole Sørensen er organist i Bangsbostrand Kirke. Derudover spiller han Hammondorgel i mange forskellige sammenhænge - både kirkejazz med Organic3 og spirituals i gruppen Hymn to Freedom. Årets Nordjyske Jazznavn 2009. Modtog P8 Jazz Prisen i 2015.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top