Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Mellem Afstande

Masketeater med Figuletta
INFO
-
Mellem Afstande

4/9/2021 kl. 16:00
Axeltorv, Fredericia
Axeltorv, 7000 Fredericia
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
"Mellem afstande" er titlen på en maske og figurteater forestilling udviklet til Trekantområdets Festuge 2021 af figurteateret "Teater Figuletta".
Som noget ganske specielt bliver forestillingen opført på en lille medbragt udendørs scene ( 2 x 3 meter), der visuelt tager publikum tilbage i tiden til de første omrejsende markedsgøglere. Forestillingen består af 6 forskellige fortællinger med "afstand" som tema og omdrejningspunkt. Alle fortællinger bruger humor, poesi og det absurde som virkemiddel, - akkompagneret af virkningsfulde lydkulisser.

Alt i alt udgør de 6 fortællinger en uforglemmelig visuel og musikalsk oplevelse ind i maskernes forunderlige spejl-univers, hvor publikum i maskerne kan genkende sig selv og hinanden i hverdagens og livets situationer.
Andre er interesserede i

Gadeteater: CameliOrquestra

Kanalbyen, Eventpladsen v/Gammel Havn
29/8/2021 kl. 15:00
CameliOrquestra er en kombineret koncert og nycirkusforestilling.

Gadeteater: Time to Loop

Korskærparken
31/8/2021 kl. 18:30
En historie fortalt gennem akrobatiske udfoldelser på cykel og perfekt timing mellem to mennesker. NB. Gratis transport med Madsbytoget fra Rådhusplad…

Gadeteater: Chicks

Rådhuspladsen, Fredericia
28/8/2021 kl. 12:00
To burhøns oplever friheden for første gang.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Kunstbulancen kommer til Trekantområdet! Hold øje med den pink kunstbulance, der inviterer til liveperformance og teater - og ikke mindst løser kritiske opera-nødsituationer 🎭❗️ Læs mere her: https://www.trekantfest.dk/site/program/kategori/kunstbu…
Læs mere
Til top