Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Mellem Afstande

Masketeater med Figuletta
INFO
-
Mellem Afstande

5/9/2021 kl. 12:00 til 12:45
Axeltorv, Fredericia
Axeltorv, 7000 Fredericia
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
"Mellem afstande" er titlen på en maske og figurteater forestilling udviklet til Trekantområdets Festuge 2021 af figurteateret "Teater Figuletta".
Som noget ganske specielt bliver forestillingen opført på en lille medbragt udendørs scene ( 2 x 3 meter), der visuelt tager publikum tilbage i tiden til de første omrejsende markedsgøglere. Forestillingen består af 6 forskellige fortællinger med "afstand" som tema og omdrejningspunkt. Alle fortællinger bruger humor, poesi og det absurde som virkemiddel, - akkompagneret af virkningsfulde lydkulisser.

Alt i alt udgør de 6 fortællinger en uforglemmelig visuel og musikalsk oplevelse ind i maskernes forunderlige spejl-univers, hvor publikum i maskerne kan genkende sig selv og hinanden i hverdagens og livets situationer.
Andre er interesserede i

Gadeteater: The Magic Breath

Sønderparken
2/9/2021 kl. 18:30
”The Magic Breath” er en fusion af poesi og tryllekunst, med en stor mængde af sæbeboble-færdigheder. NB: Gratis transport med Madsbytoget fra Rådhusp…

Gadeteater: Chicks

Rådhuspladsen, Fredericia
28/8/2021 kl. 12:00
To burhøns oplever friheden for første gang.

Gadeteater: Everything in a Suitcase

Rådhuspladsen, Fredericia
28/8/2021 kl. 11:00
En kombination af fysisk teater, klovneri og cirkusballade, der opfordrer publikum til at lege med i dette poetiske stykke med masser af fart på.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Kunstbulancen kommer til Trekantområdet! Hold øje med den pink kunstbulance, der inviterer til liveperformance og teater - og ikke mindst løser kritiske opera-nødsituationer 🎭❗️ Læs mere her: https://www.trekantfest.dk/site/program/kategori/kunstbu…
Læs mere
Til top