Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Mellem Afstande

Masketeater med Figuletta
INFO
-
Mellem Afstande

4/9/2021 kl. 13:00
Axeltorv, Fredericia
Axeltorv, 7000 Fredericia
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
"Mellem afstande" er titlen på en maske og figurteater forestilling udviklet til Trekantområdets Festuge 2021 af figurteateret "Teater Figuletta".
Som noget ganske specielt bliver forestillingen opført på en lille medbragt udendørs scene ( 2 x 3 meter), der visuelt tager publikum tilbage i tiden til de første omrejsende markedsgøglere. Forestillingen består af 6 forskellige fortællinger med "afstand" som tema og omdrejningspunkt. Alle fortællinger bruger humor, poesi og det absurde som virkemiddel, - akkompagneret af virkningsfulde lydkulisser.

Alt i alt udgør de 6 fortællinger en uforglemmelig visuel og musikalsk oplevelse ind i maskernes forunderlige spejl-univers, hvor publikum i maskerne kan genkende sig selv og hinanden i hverdagens og livets situationer.
Andre er interesserede i

Gadeteater: Roulettes

Rådhuspladsen, Fredericia
29/8/2021 kl. 13:00
Catalansk dukketeater for alle aldre

Gadeteater: The Magic Breath

Sønderparken
2/9/2021 kl. 18:30
”The Magic Breath” er en fusion af poesi og tryllekunst, med en stor mængde af sæbeboble-færdigheder. NB: Gratis transport med Madsbytoget fra Rådhusp…

Gadeteater: To mænd og en planke

Rådhuspladsen, Fredericia
29/8/2021 kl. 12:00
En udendørs pop-up forestilling, fyldt med masser af rå fysik, skæve stunts, jack-ass styrkeprøver, tå-krummende pinligheder og yderst charmerende mæn…
Facebook error #2
Til top