Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Midt om natten og Nicklas Ejby

Tøjhuset og EventC inviterer til sommerfest på Kasernen
INFO
-
Midt om natten og Nicklas Ejby

28/8/2021 kl. 18:30 til 22:00
Gården i Bülows Kaserne
Øster Voldgade 18, 7000 Fredericia
WWW
PRIS: Kr. 250 + gebyr
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
MIDT OM NATTEN under åben himmel – Kim Larsen og Gasolin når det er bedst.
Midt Om Natten har eksisteret siden 1997 og er et orkester, der bare skal opleves. Med kærlighed og respekt for sangene og deres forfatter, nationalskjalden Kim Larsen, leveres der en koncert, der er både autentisk, intens og meget tæt på den ”ægte” vare.

Spilleglæde, god kontakt til publikum, professionalisme og nogle musikere, der også bogstaveligt talt kommer ud over scenekanten – det vil du opleve hver gang.

Orkesteret tager dig med på en rejse over Langebro, frister dig til at Køb Bananer, inviterer dig til at danse med Kvinde Min, Fru Sauterne og Mig og Molly. Ingen sidder og laver Papirsklip eller kigger på uret, der siger Tik Tik, når musikken spiller, for inden du har set dig Om (Lidt), slutter din festlige aften med et brag Midt om Natten.

NICKLAS EJBY
Nicklas Ejby leverer de største hits fra 60’erne og frem. Heriblandt The Beatles, Rasmus Seebach, Kim Larsen/Gasolin, Melodi Grand Prix, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, Malurt, Poul Krebs, Tones And I og mange mange flere.

Aftenens program:
18.30 Dørene, barer og foodtrucks åbner
19.15 Nicklas Ejby
20.30 Midt Om Natten
22.00 Tak for i aften

Koncerten afholdes under åben himmel og sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top